Ciolos face curatenie in administratie: Judetele care au alti prefecti (Video)

Joi, 18 Februarie 2016, ora 15:44
1295 citiri
Ciolos face curatenie in administratie: Judetele care au alti prefecti (Video)
Foto: B1 TV

Dupa ce Guvernul Ciolos a demis 19 prefecti pentru ca activitatea nu era multumitoare, zece dintre functii au fost deja ocupate, a anuntat joi purtatorul de cuvant al Executivului, Dan Suciu, intr-o conferinta la Palatul Victoria.

Astfel, s-au facut zece numiri de prefecti in judetele Alba, Arges, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Gorj, Iasi, Vaslui, Dambovita si Satu Mare.

Doua dintre numiri s-au facut prin "aplicarea mobilitatii", mai exact la Dambovita a venit subprefectul in locul prefectului demis, iar la Satu Mare postul a fost ocupat prin numirea unui inalt functionar. Celelalte numiri temporare s-au facut prin detasare, a aratat Dan Suciu.

Reprezentantul Guvernului a explicat si de ce nu s-au putut organiza concursuri pentru ocuparea functiilor, asa cum si-a dorit initial premierul Dacian Ciolos.

"Premierul a tinut cont de activitatea prefectilor schimbati si de eventuala dorinta de implicare in politica, iar atunci, evident, schimbarile au fost necesare. Initial, ...citeste mai departe despre "Ciolos face curatenie in administratie: Judetele care au alti prefecti (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#judete prefecti schimbati, #prefecti demisi , #Stiri Administratie