Ciolos il va demite azi pe seful DIPI Rares Vaduva, acuzat de fapte de coruptie

Luni, 29 August 2016, ora 17:42
1212 citiri
Ciolos il va demite azi pe seful DIPI Rares Vaduva, acuzat de fapte de coruptie
Foto: captura Digi24

Seful DGIPI, Rares Vaduva (foto), va fi schimbat din functie de catre premierul Dacian Ciolos in cursul zilei de luni, si tot astazi se va face o noua numire, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu.

Decizia a fost luata dupa ce Vaduva a fost pus sub acuzare pentru favorizarea faptuitorului, obstructionarea justitiei, deturnare de fonduri si abuz in serviciu.

"Domnul Rares Vaduva, secretar de stat in MAI, va fi inlocuit de catre premierul Dacian Ciolos in cursul acestei zile", a anuntat Liviu Iolu.

Comisarul-sef Rares Vaduva, seful Departamentului de Informatii si Protectie Interna (DIPI) din Ministerul Afacerilor Interne a fost audiat luni dimineata la DNA.

Surse judiciare au declarat ca Rares Vaduva a fost pus sub acuzare pentru favorizarea faptuitorului, obstructionarea justitiei, deturnare de fonduri si abuz in serviciu cu obtinerea de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul, dupa ce procurorii au descoperit detalii noi in dosarul in care a fost ...citeste mai departe despre "Ciolos il va demite azi pe seful DIPI Rares Vaduva, acuzat de fapte de coruptie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciolos demite Rares Vaduva , #Stiri Administratie