Ciolos, suparat de alerta europeana in cazul Bradet: Nu pot sa accept astfel de erori!

Luni, 21 Martie 2016, ora 13:35
1112 citiri
Ciolos, suparat de alerta europeana in cazul Bradet: Nu pot sa accept astfel de erori!
Foto: Ziare.com

Premierul Dacian Ciolos a declarat, luni, ca alerta emisa la nivel european cu privire la produsele romanesti din lapte de oaie a fost gresita si ca a cerut clarificari in acest sens.

"Nu e vorba de toata productia. Am cerut inca de vineri clarificarea situatiei cu Comisia Europeana vizavi de alerta care a fost facuta de italieni si am inteles ca problema acolo a fost.

A fost o alerta gresit data de autoritatile italiene, care odata ca au vorbit de laptele de oaie, si nu de laptele de vaca, si mai mult, inteleg (...) - si domnul ministru (al Agriculturii, Achim Irimescu - n.red.) poate sa confirme, pentru ca pe dansul l-am rugat sa clarifice situatia si cu Comisia Europeana - ca, in sistemul acesta de alerta, autoritatile statelor membre introduc elementele de alerta.

Ele doar sunt centralizate de Comisie si apoi sunt trimise catre toate statele membre din piata comuna. Inteleg ca alerta a vizat exact produsele de la Bradet, si nu altele. Comunicarea care a venit de la Comisie ...citeste mai departe despre "Ciolos, suparat de alerta europeana in cazul Bradet: Nu pot sa accept astfel de erori!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciolos alerta europeana lapte, #alerta europeana lapte oaie , #Stiri Administratie