Circ la poarta printului Paul: Executat silit cu politia, licitatie de arta tinuta in strada

Joi, 01 Septembrie 2016, ora 12:14
3610 citiri
Circ la poarta printului Paul: Executat silit cu politia, licitatie de arta tinuta in strada
Foto: Captura YouTube

Printul Paul este executat silit dupa ce a fost dat in judecata si a pierdut procesul cu un jurnalist britanic pe care l-a convins sa scrie un articol defavorabil despre principele Radu Duda.

Executorul judecatoresc a organizat joi o licitatie pentru mai multe tablouri, sculpturi si alte obiecte de arta, licitatie ce trebuia sa aiba loc la casa din strada Alexandru Philippide din Capitala unde locuiesc Paul si sotia sa, Lia. Insa cand a ajuns la ora stabilita, impreuna cu mai multe persoane venite sa liciteze, poarta era incuiata si pe ea lipit un manifest prin care executorul era acuzat ca incalca legea.

"Bunurile aflate in imobilul de la aceasta adresa sunt in totalitate detinute si inregistrate legal de catre Art Preservation Foundation din Liechtenstein. Fiind recunoscuta international si inregistrata in urma cu 10 ani, dupa ce ASR Printesa Lia a nascut in Romania pe micul Print Carol Ferdinand (pe 11 ianuarie 2010, n.r.). ASR Printul Paul a dorit sa protejeze patrimoniul ...citeste mai departe despre "Circ la poarta printului Paul: Executat silit cu politia, licitatie de arta tinuta in strada" pe Ziare.com

#printul Paul executat silit , #Stiri Administratie