Circulatia pe podul Calafat-Vidin va fi intrerupta temporar

Joi, 03 August 2017, ora 17:33
882 citiri
Circulatia pe podul Calafat-Vidin va fi intrerupta temporar
Foto: Arhiva/Facebook/Politia de Frontiera Romana

Circulatia pe podul Calafat - Vidin va fi intrerupta vineri, 4 august, intre orele 09:00 - 10:30, pentru lucrari de intretinere si reparatii, informeaza joi Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Giurgiu.

"In intervalul orar specificat, autovehiculele vor fi oprite in zonele adiacente Punctului de trecere a Frontierei Calafat, pana la momentul reluarii traficului", se arata intr-un comunicat.

In contextul intreruperii temporare a traficului pe podul Calafat-Vidin, Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Giurgiu va tine permanent legatura cu autoritatile bulgare si va dispune toate masurile aflate in competenta astfel incat la ridicarea restrictiei controlul de frontiera sa se desfasoare fluent si operativ.

De asemenea, IGPF recomanda consultarea aplicatiei "Trafic Online", disponibila pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezinta o medie a timpilor de asteptare in punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Circulatia pe pod a fost restrictionata si la finele lunii iulie, tot pentru lucrari de intretinere si reparatii. ...citeste mai departe despre "Circulatia pe podul Calafat-Vidin va fi intrerupta temporar" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#pod Calafat Vidin inchis vineri, #restrictii pod Calafat Vidin, #circulatie intrerupta Calafat Vidin , #Stiri Administratie