CJ Constanta va primi un elicopter nou, identic cu cel prabusit in lacul Siutghiol

Joi, 16 Iulie 2015, ora 19:43
984 citiri
CJ Constanta va primi un elicopter nou, identic cu cel prabusit in lacul Siutghiol
Foto: SMURD

Consiliul Judetean Constanta va primi un elicopter nou, identic celui prabusit anul trecut in lacul Siutghiol, accident soldat cu moartea a patru persoane, a declarat, joi, vicepresedintele CJ Cristinel Dragomir, care a precizat ca aparatul de zbor va fi operat de Inspectoratul General de Aviatie.

Consilierii judeteni au aprobat in unanimitate, in sedinta de joi, proiectul de hotarare privind aplicarea conventiei intre judetul Constanta, Inspectoratul General de Aviatie al Ministerului Afacerilor Interne si Airbus Helicopters SA.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta, Cristinel Dragomir, a declarat ca a fost nevoie de acest proiect deoarece elicopterul prabusit era in proprietatea CJ, insa polita de asigurare fusese incheiata intre Inspectoratul General de Aviatie, cel care utiliza aparatul de zbor, si firma de asigurari.

"Stiti ce s-a intamplat, s-a prabusit elicopterul, iar elicopterul avea polita de asigurare, care fusese platita de Inspectoratul General de ...citeste mai departe despre "CJ Constanta va primi un elicopter nou, identic cu cel prabusit in lacul Siutghiol" pe Ziare.com

#elicopter Smurd Constanta, #elicopter SMURD prabusit, #elicopter prabusit Siutghiol , #Stiri Administratie