Clip in amintirea artistilor din trupa Goodbye To Gravity morti in #Colectiv (Video)

Joi, 20 Octombrie 2016, ora 15:00
912 citiri
Clip in amintirea artistilor din trupa Goodbye To Gravity morti in #Colectiv (Video)
Foto: Facebook/Goodbye To Gravity

La sfarsitul lunii octombrie se implineste un an de la tragedia din clubul Colectiv, in urma careia au murit 64 de oameni, printre care si aproape toti membrii trupei Goddbye to Gravity, care isi lansa albumul in seara fatidica.

In memoria celor patru membri ai trupei Goodbye To Gravity care si-au pierdut viata in incendiu a fost lansata joi o melodie.

"La aproape un an de la ultima postare de pe aceasta pagina, revenim cu cel mai greu mesaj pe care l-am scris vreodata. Pe vremea aceasta, in 2015, formatia Goodbye to Gravity se pregatea sa lanseze noul disc, intitulat 'Mantras of War'.

Trupa avea foarte multe planuri: sa scoata cele mai ambitioase videoclipuri din cariera, sa ofere concerte exceptionale si sa plece intr-un lung turneu national, urmat de primul turneu european. Cel mai mult conta muzica, iar baietii voiau ca aceasta sa ajunga la cat mai multa lume", se arata ...citeste mai departe despre "Clip in amintirea artistilor din trupa Goodbye To Gravity morti in #Colectiv (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#clip Goodbye To Gravity, #Goodbye To Gravity Colectiv, #incendiu club Colectiv , #Stiri Administratie