CNAS vrea sa plateasca medicamentele pentru hepatita C doar daca pacientul se vindeca

Miercuri, 22 Aprilie 2015, ora 19:42
873 citiri
CNAS vrea sa plateasca medicamentele pentru hepatita C doar daca pacientul se vindeca
Foto: Antena 3

Medicamentele fara interferon, folosite in hepatita C, vor fi platite de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate doar daca pacientul tratat cu acestea se vindeca, a declarat, miercuri, presedintele CNAS, Vasile Ciurchea.

In acest sens, se vor incheia contracte cost-volum intre producatorii de medicamente si CNAS, urmand sa se tina cont de numarul de pacienti tratati cu medicamentul supus negocierii, dar si de rezultatul obtinut in urma tratamentului, informeaza Mediafax.

Cei care vor suporta costul integral al tratamentului vor fi producatorii de medicamente, asta doar in cazul in care nu s-a inregistrat o imbunatatire in starea de sanatate a pacientilor.

Vine o mare lovitura pentru pacienti - doar 7 medicamente compensate. Suntem precum Congo, Etiopia si Gabon Interviu

In cazul medicamantelor fara interfon, folosite in tratamentul hepatitei C, daca pacientul inclus in tratament nu se ...citeste mai departe despre "CNAS vrea sa plateasca medicamentele pentru hepatita C doar daca pacientul se vindeca" pe Ziare.com

#CNAS mediacmente compensate, #medicamente fara interfon CNAS, #medicamente fara interfon hepatita C compensate, #medicamente compesate CNAS , #Stiri Administratie