Cod galben de ninsoare in cinci judete - se asteapta strat nou de zapada de peste 15 cm

Duminica, 19 Februarie 2017, ora 09:34
996 citiri
Cod galben de ninsoare in cinci judete - se asteapta strat nou de zapada de peste 15 cm
Foto: Ziare.com Arhiva

Cinci judete sunt vizate de un cod galben de ninsoare emis, duminica dimineata, de Administratia Nationala de Meteorologie. De asemenea, au fost emise noi atentionari de ceata pentru judete din estul tarii.

Astfel, pana la ora 15.00, in judetele Hunedoara, Caras-Severin, Gorj, Mehedinti si Valcea este valabil un cod galben de ninsoare. In aceste zone se va depune un strat nou de zapada de peste 15 centimetri.

Avertizarea de ceata, prelungita

In ce priveste atentionarile cod galben de ceata, acestea sunt valabile, pana la ora 12:00, in judetele Iasi, Vaslui, Botosani si Neamt, unde vizibilitatea poate ajunge izolat si sub 50 de si se poate forma polei.

Potrivit centrulului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, duminica dimineata se semnala ceata densa pe mai multe drumuri din judetul Iasi.

Astfel, vizibilitatea era sub 50 metri pe DN28A, intre kilometrii 3 si 22 (Ruginoasa - Iasi- Pascani) si intre kilometrii 26 si 32 (Pascani - Cristesti), pe DN2E85, pe tronsonul Motca - Cristesti - Draguseni - limita cu judetul Suceava, precum si pe DE583 ceata reduce vizibiliatea intre Strunga si Roman sub 50 de metri.

De asemenea, cod galben de ceata este valabil, pana la ora 10:00, in judetele Maramures si Cluj si pana la ora 11.00 in Harghita. ...citeste mai departe despre "Cod galben de ninsoare in cinci judete - se asteapta strat nou de zapada de peste 15 cm" pe Ziare.com

#cod galben zapada, #ninsoare atentionare meteo , #Stiri Administratie