Cod galben de ploi si vijelii, pentru mai multe judete - Cod portocaliu in Constanta

Sambata, 16 August 2014, ora 19:50
1454 citiri
Cod galben de ploi si vijelii, pentru mai multe judete - Cod portocaliu in Constanta

Meteorologii au emis, sambata seara, mai multe avertizari cod galben de furtuna, valabile pentru mai multe judete din tara. In Constanta, este valabil un cod portocaliu.

Astfel, meteorologii anunta cod portocaliu de furtuna in Constanta, arealul delimitat de localitatile - Cernavoda, Seimeni, Silistea, Totoman, Mircea Voda.

Pana la 21:10, vor semnala cantitati de precipitatii care vor depasi 35 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina medii si mari dimensiuni, intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie.

De asemenea, pana la ora 20:40, se afla sub avertizare nord-vestul judetului Constanta (in special arealul delimitat de localitatile Harsova, Topalu, Cernavoda, Targusor, Cogealac, Vulturu, Garliciu) si sud-vestul judetului Tulcea (in special arealul delimitat de localitatile -Daeni, Peceneaga, Cerna, Horia, Stejaru, Casimcea), informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

In aceste zone, se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de ...citeste mai departe despre "Cod galben de ploi si vijelii, pentru mai multe judete - Cod portocaliu in Constanta" pe Ziare.com

#cof galben furtuna Ilfov Prahova, #avertizare cod galben furtuna , #Stiri Administratie