#Colectiv: Actionarul majoritar al Pionierul SA, condamnat definitiv la 6 ani inchisoare

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 18:41
1463 citiri
#Colectiv: Actionarul majoritar al Pionierul SA, condamnat definitiv la 6 ani inchisoare
Foto: Arhiva/Ziare.com

Zelivansky Gideon, cel care detine prin intermediul unei firme inregistrate in Cipru 91% din actiunile Pionierul SA, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucuresti la 6 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune si evaziune fiscala.

De asemenea, instanta a dispus ca Zelivansky Gideon sa plateasca in solidar cu SC Z.G. Proiect Solid Develorper SRL si Teamset Consultants LTD, catre partea civila Gozal Mostafa, suma de 2.129.010 euro.

Zelivansky Gideon este actionar la firma Teamset Consultants LTD, cu sediul in Nicosia (Cipru), care la randul ei detine 91,58% din SC Pionierul SA, societate care a inchiriat locatia de pe strada Tabacarilor, nr. 7, unde a functionat clubul Colectiv.

In anul 2010, DNA l-a trimis in judecata pe Zelivansky Gideon, administrator al SC Z.G. Proiect Solid Developer SRL (fosta SC Z.G. Proiect Developer SRL), actionar al Teamset Consultants LTD si presedinte al Consiliului de Administratie al SC Pionierul SA, pentru savarsirea ...citeste mai departe despre "#Colectiv: Actionarul majoritar al Pionierul SA, condamnat definitiv la 6 ani inchisoare" pe Ziare.com

#patron Pionierul condamnat, #actionar majoritar Pionierul inchisoare, #Zelivansky Gideon ondamnat inchisoare, #Zelivansky Gideon inchisoare, #Zelivansky Gideon Pionierul SA , #Stiri Administratie