#Colectiv Arafat da noi explicatii despre ISU: Am fost dezinformat. S-ar putea sa mai gasim documente

Duminica, 29 Noiembrie 2015, ora 09:01
1055 citiri
#Colectiv Arafat da noi explicatii despre ISU: Am fost dezinformat. S-ar putea sa mai gasim documente
Foto: Facebook/Raed Arafat

Secretarul de stat in MAI Read Arafat a revenit, sambata seara, cu explicatii legate de descoperirea ca ISU Bucuresti stia de existenta clubului Colectiv si ca acolo se organizau evenimente cu public numeros.

Arafat spune ca nu fuge de raspundere: Ma pun la dispozitia premieruluiCiolos, despre Raed Arafat: Astept rezultatele anchetei. Nu exclud nicio masuraRaed Arafat: Interventia in cazul Colectiv a fost adecvata

"Am fost dezinformat intr-o chestie. A minti inseamna a minti cu intentie. Am primit o informatie incorecta. Am avut doua informatii: una se mentine, ca Colectiv nu a solicitat autorizatii si nu a avut un document emis de ISU pentru autorizarea activitatii.

A doua informatie a fost ca nu stiam ca in Colectiv se intampla astfel de evenimente. Informatia asta, ca niciodata nu am stiut, s-a dovedit a fi falsa, cu aparitia acestei adrese care a sosit intr-o noapte dupa ora 23.30 la IGSU, care a fost transmisa de dimineata la ISU.

In secunda in care cineva a vazut adresa ...citeste mai departe despre "#Colectiv Arafat da noi explicatii despre ISU: Am fost dezinformat. S-ar putea sa mai gasim documente" pe Ziare.com

#Raed Arafat documente ISU, #demisie Arafat, #documente noi Colectiv, #aprobare ISU Colectiv , #Stiri Administratie