#Colectiv Controale in toate spitalele in care au fost internati ranitii

Joi, 03 Decembrie 2015, ora 19:15
838 citiri
#Colectiv Controale in toate spitalele in care au fost internati ranitii
Foto: Digi24

Institutul National de Sanatate Publica si Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti analizeaza situatia infectiilor nosocomiale din spitale, precizeaza joi Ministerul Sanatatii, intr-un comunicat de presa.

Potrivit sursei citate, infectiile reprezinta doar unul din multiplii factori determinanti ai prognosticului in cazul pacientului cu arsuri. Infectiile intraspitalicesti reprezinta, pe plan international, una dintre complicatiile cele mai frecvente ale pacientilor cu arsuri majore, conform studiilor de specialitate in acest domeniu, 75% dintre decesele pacientilor cu arsuri fiind asociate cu complicatii infectioase si/sau leziuni pulmonare, arata MS.

"Spitalele din Romania utilizeaza ghiduri nationale si internationale, precum si protocoale specifice de tratament in cazul marilor arsi. Dupa incendiul din data de 30 octombrie, Ministerul Sanatatii a transmis din nou catre unitatile sanitare care au preluat in ingrijire ranitii de la Colectiv aceste protocoale. (...) ...citeste mai departe despre "#Colectiv Controale in toate spitalele in care au fost internati ranitii" pe Ziare.com

#controale spitale Colectiv, #controale spitale infectii nosocomiale , #Stiri Administratie