#Colectiv Dacian Ciolos cere vehement ca sefii ISU Bucuresti sa fie dati afara din sistem

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 11:47
931 citiri
#Colectiv Dacian Ciolos cere vehement ca sefii ISU Bucuresti sa fie dati afara din sistem
Foto: B1 TV

Premierul Dacian Ciolos a cerut, miercuri, la debutul sedintei de guvern, ca sefii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti sa fie demisi si vrea ca acestia sa nu mai lucreze niciodata in sistem.

"Acolo sunt probleme structurale si nu e o chestiune punctuala. Sunt deficiente ce ar trebui corectate", a explicat seful Executivului.

"Am inteles ca persoanele de la conducerea ISU Bucuresti au fost supendate, vreau sa fie demise. Vreau sa ma asigur ca nu se pot intoarce in sistem", a punctat Dacian Ciolos.

El i-a cerut lui Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul de Interne, sa faca un plan de reforme pentru restructurarea ISU, "mai ales pe partea de prevenire, unde sunt sincope".

"Am aflat azi faptul ca cei de la ISU Bucuresti fusesera informati de problemele de la Colectiv si, in loc sa mearga acolo, ei doar au adaugat o hartie: le-au trimis prevederile legale patronilor, spunandu-le ce sa faca, fara sa verifice situatia din teren. Sunt aproape convins ca ...citeste mai departe despre "#Colectiv Dacian Ciolos cere vehement ca sefii ISU Bucuresti sa fie dati afara din sistem" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciolos demitere conducere ISU Bucuresti, #Ciolos ISU Bucuresti, #Ciolos ISU, #Ciolos masuri Cokectiv , #Stiri Administratie