#Colectiv Doi angajati de la ISU, trimisi in judecata

Vineri, 04 Decembrie 2015, ora 09:14
983 citiri
#Colectiv Doi angajati de la ISU, trimisi in judecata
Foto: Arhiva Ziare.com

Procurorii DNA i-au trimis in judecata pe George Matei si Antonina Radu, cei doi angajati de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti care au verificat clubul Colectiv fara a lua masurile legale in privinta respectarii normelor PSI.

Cei doi inspectori de la ISU, cu gradul de capitan, sunt acuzati de abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

Procurorii sustin ca, in perioada septembrie 2014 - primavara anului 2015, George Matei si Antonina Radu, in calitate de ofiteri-inspectori in cadrul ISU Bucuresti, in timp ce se aflau in exercitarea atributiilor de serviciu, cu buna stiinta, nu si-au indeplinit obligatiile ce decurgeau din continutul prevederilor legale privind prevenirea si apararea impotriva incendiilor, desi au luat cunostinta si au constatat faptul ca SC Colectiv Club SRL Bucuresti desfasura activitati specifice unui club fara a detine aviz/autorizatie de securitate la incendiu.

DNA o vrea ...citeste mai departe despre "#Colectiv Doi angajati de la ISU, trimisi in judecata" pe Ziare.com

#inspectori ISU Colectiv trimisi judecata, #Inspectori ISU trimisi judecata, #Colectiv trimisi judecata, #ISU Colectiv judecata , #Stiri Administratie