#Colectiv Kovesi asteapta noile documente de la ISU in legatura cu incendiul de la Colectiv

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 13:19
967 citiri
#Colectiv Kovesi asteapta noile documente de la ISU in legatura cu incendiul de la Colectiv
Foto: Digi24

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat miercuri la pranz ca la sediul institutiei se asteapta noile documente descoperite la IGSU, care certifica faptul ca pompierii erau instiintati cu privire la activitatile desfasurate in clubul Colectiv inainte de incendiul din 30 octombrie.

Invitata intr-o emisiune la postul Digi24, Laura Codruta Kovesi, a reamintit ca sunt doua dosare deschise in cazul tragediei petrecute la clubul Colectiv, dosare "care merg in paralel", in conditiile in care suspectii ISU trebuie sa fie cercetati de parchetele militare.

"Sunt investigatii in curs, nu pot sa va spun daca vor fi invinuiti noi. Procurorii atat civili, cat si militari verifica toate informatiile din spatiul public, toate documentele, toate afirmatiile care se fac in spatiul public, se fac audieri, se ridica documente (...) Cu siguranta in momentul in care ne vom extinde pentru diverse fapte penale sau persoane va vom anunta", a declarat procurorul sef al DNA.

In ciuda ...citeste mai departe despre "#Colectiv Kovesi asteapta noile documente de la ISU in legatura cu incendiul de la Colectiv" pe Ziare.com

#Kovesi documente ISU Colectiv , #Stiri Administratie