Colectiv, radiografia unui dezastru de sistem. Raed Arafat, demisia?

Miercuri, 23 Martie 2016, ora 07:05
1759 citiri
Colectiv, radiografia unui dezastru de sistem. Raed Arafat, demisia?

Raportul Corpului de control al premierului in privinta interventiei din noaptea tragediei de la Colectiv este devastator pentru cele mai multe dintre institutiile implicate: lipsa de coordonare, panica, improvizatie, dotari insuficiente, lipsa de exercitiu, legislatie deficitara.

"Modul de actiune al institutiilor implicate in interventia din seara de 30.10.2015 este apreciat ca fiind unul sub medie", conchide raportul. Si citindu-l chiar e de mirare ca numarul victimelor nu a fost si mai mare.

Personal mi-e foarte greu sa inteleg demult, de la plecarea Guvernului Ponta mai precis, dar mai ales dupa aparitia acestui raport ce mai cauta dl Raed Arafat in fruntea Departamentului pentru Situatii de Urgenta in conditiile in care a fost mentionat in mod expres in raport.

Este singurul demnitar indicat direct si practic haosul de la locul interventiei, lipsa de coordonare, panica ii sunt imputate explicit. Nu mai discutam despre speculatii, atacuri nedrepte ale ziaristilor etc. ...citeste mai departe despre "Colectiv, radiografia unui dezastru de sistem. Raed Arafat, demisia?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#raport incendiu Colectiv, #Raed Arafat interventie Colectiv , #Stiri Administratie