Comisar sef de la Directia Generala Anticoruptie, retinut pentru trafic de droguri

Vineri, 20 Mai 2016, ora 16:34
3125 citiri
Comisar sef de la Directia Generala Anticoruptie, retinut pentru trafic de droguri
Foto: DIICOT

Un comisar sef de la Directia Generala Anticoruptie a fost retinut vineri de procurorii DIICOT, fiind acuzat de trafic international de droguri de mare risc.

Petru Pitcovici a ajutat traficanti de droguri cercetati pentru ca au adus in tara cocaina, informeaza un comunicat DIICOT remis vineri presei.

La inceputul acestei luni, mai multe persoane au introdus in tara, prin punctul de trecere Nadlac, droguri de mare risc procurate din Olanda, acestea fiind ulterior comercializate in Capitala.

Cand autoturismul a fost controlat, in filtrul de aer s-au gasit doua pachete care contineau cocaina si metilendioximetamfetamina (MDMA), informeaza DIICOT.

In urma cu o saptamana, Tribunalul Bucuresti a dispus arestarea preventiva pentru doi dintre traficanti.

Joi, alte trei persoane, printre care si comisarul Pitcovici, au fost depistate in fata unui restaurant din Capitala, iar in urma unui control realizat in doua autoturisme s-au gasit sumele de 900 de euro, 900 de dolari si 3.000 ...citeste mai departe despre "Comisar sef de la Directia Generala Anticoruptie, retinut pentru trafic de droguri" pe Ziare.com

#comisar politie retinut trafic droguri, #comisar sef DGA cocaina , #Stiri Administratie