Comisia de aparare, convocata marti pentru audierea ministrului de Interne si prefectului Capitalei

Duminica, 02 Septembrie 2018, ora 14:27
821 citiri

Presedintele Comisiei de Aparare, senatorul PNL, Marcel Vela, a transmis ca a convocat o noua sedinta, marti, pentru audierea prefectului Capitalei, comandantului Jandarmeriei si ministrului de Interne "pentru a afla ce s-a intamplat la protestul din 10 august" si cere demisia lui Carmen Dan.

"Pana astazi, ministrul Carmen Dan nu a transmis Raportul MAI cu privire la abuzurile din 10 august, solicitat oficial inca din data de 24 august. Pana in prezent, Biroul Permanent al Senatului nu a comunicat Comisiei de ce nu a aprobat solicitarea PNL de a avea activitate inca din data de 13 august pentru a afla ce s-a intamplat la protestul din 10 august. Sedinta Comisiei pentru Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala din data de 27 august, a fost boicotata de senatori ai PSD", a afirmat presedintele Comisiei de Aparare, Marcel Vela.

Senatorul PNL anunta convocarea unei sedinte la Comisia de Aparare, pentru audierea ministrului Carmen Dan, a prefectului Capitalei, Speranta Cliseru si comandantului Jandarmeriei.

"Am convocat o alta sedinta pentru marti, 4 septembrie (afisata oficial pe site-ul Senatului) pentru a audia prefectul Capitalei, comandantul jandarmilor si pe ministrul Carmen Dan, convocare care a starnit revolta unor senatori pesedisti din comisie.

Avand in vedere declaratiile prefectului Capitalei din 27 august de la Senat, cele din 30 august de la o terasa din Bucuresti si anuntul recent al Primarul General al Capitalei cu privire la minciunile din 10 august, este evident ca PSD doreste ascunderea adevarului", a mai transmis senatorul.

Speranta Cliseru, certata de un cetatean privind protestele din 10 august. A depus plangere penala (Video)Prefectul Capitalei spune ca a semnat ordinul de evacuare la peste o ora dupa ce jandarmii au intrat in forta in Piata VictorieiFirea cere demisia lui Carmen Dan sau retragerea sprijinului politic acordat de PSD - surse

Marcel Vela ii cere demisia de onoare ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru evenimentele care au avut loc pe 10 august, la protestul Diasporei.

"Ii mai aduc aminte doamnei Ministru ca, pentru a salva imaginea MAI, un liberal a demisionat din aceasta functie atunci cand din cauza conditiilor atmosferice s-a prabusit un avion in Muntii Apuseni, fara a fi domnia sa pilot sau controlor de trafic aerian.

In consecinta, solicit public demisia de onoare a ministrului Carmen Dan pentru intreaga sa activitate din fruntea Ministerului Afacerilor Interne si, in special, pentru ce ...citeste mai departe despre "Comisia de aparare, convocata marti pentru audierea ministrului de Interne si prefectului Capitalei" pe Ziare.com

#audiere Carmen Dan protest diaspora, #audiere Speranta Cliseru protest diaspora, #Carmen Dan Speranta Cliseru audieri, #comisie aparare audieri protest diaspora , #Stiri Administratie