Consiliul de Administratie al RADET a avizat transformarea regiei in societate comerciala

Joi, 08 Octombrie 2015, ora 20:22
1095 citiri
Consiliul de Administratie al RADET a avizat transformarea regiei in societate comerciala
Foto: RADET Constanta

Consiliul de Administratie al Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice (RADET) a avizat documentele necesare transformarii regiei in societate comerciala, se arata intr-un comunicat transmis, joi.

"Documentele vor fi inaintate Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB) spre aprobare", se mai arata in comunicat.

Premierul Victor Ponta a declarat, in urma cu o saptamana, ca se va intalni cu primarul interimar al Capitalei si va discuta despre RADET, precizand ca Guvernul poate acorda sprijin pentru asigurarea agentului termic in Bucuresti, dar ca solutia la aceasta problema o reprezinta o decizie a CGMB.

"Eu stiu foarte bine care este situatia si in Bucuresti, si in restul tarii. Ca in fiecare an, noi putem sa sprijinim, insa solutia este o decizie a Consiliului General. O sa ma vad si cu primarul interimar. Nu stiu exact care sunt majoritatile acolo, cum functioneaza, dar, categoric, trebuie o solutie radicala, pe care Consiliul General, din motive strict ...citeste mai departe despre "Consiliul de Administratie al RADET a avizat transformarea regiei in societate comerciala" pe Ziare.com

#Radet transforma societate comerciala, #RADET faliment , #Stiri Administratie