Contra cronometru pentru timpul lor! Aproape 600 de alergatori vor lua startul in Team HOSPICE la Maratonul Bucuresti

Luni, 09 Octombrie 2017, ora 12:40
1331 citiri
Contra cronometru pentru timpul lor! Aproape 600 de alergatori vor lua startul in Team HOSPICE la Maratonul Bucuresti

Aproape 600 de alergatori antrenati in fapte bune vor participa pe 14 si 15 octombrie la Maratonul Bucuresti Raiffeisen Bank, pentru a-i ajuta pe copiii si adultii cu boli incurabile din Romania.

Pe 14 si 15 octombrie, #TeamHOSPICE va lua startul la cel mai important eveniment sportiv din Bucuresti.

HOSPICE Casa Sperantei are cea mai mare comunitate de alergatori care sustine o cauza umanitara. Fie ca vorbim de cursa populara, de cea individuala, de stafeta, de semimaraton sau de maraton, echipa optimistilor in tricou verde - tricoul sperantei - va fi prezenta la linia de start.

Si pentru ca niciodata nu e prea devreme ca cei mici sa se antreneze in fapte bune, anul acesta ni se alatura si copiii, astfel ca vom avea echipa #TeamHOSPICE a celor mai mici alergatori la maraton, cu reprezentanti inclusiv la Cursa "Jogging in scutece".

Convinsi fiind ca orice copil sau adult care infrunta o boala incurabila are dreptul la clipe de demnitate alaturi de cei dragi si ca fiecare picatura de tratament paliativ inseamna diferenta intre alinare si durere, ii avem aproape si pe Ambasadorii #TeamHOSPICE.

Vor alerga anul acesta la maraton, in Team HOSPICE, Adina Buzatu, Alex Dona, Carmen Bruma, Doru Todorut, Emma Zeicescu, Florentina Opris, Ioana si Florin Grozea.

"Alearga pentru tine, dar alearga in primul rand pentru ceilalti! Bucuria de a putea ajuta, oricat de putin, este inaltatoare! Alerg in TEAM HOSPICE pentru ca eu cred in scopul si seriozitatea fundatiei. Vino alaturi de noi, impreuna vom schimba lumea!", indeamna Adina Buzatu.

"Eu nu alerg defel. Nu sunt genul care se antreneaza prin parcuri. Nici macar la sala nu merg. Cred insa ca macar din cand in cand trebuie sa iesim din zona de confort pentru a-i ajuta pe cei mai putin norocosi", spune Alex Dona (Managing Partner Times New Roman).

"Sunt onorata sa fiu pentru a doua oara ambasador HOSPICE Casa Sperantei la Maratonul International Bucuresti si sper ca tot mai multi oameni sa ni se alature in mod constant in acest demers, astfel incat bolnavii incurabili din Romania sa beneficieze de ingrijiri paliative de calitate asa cum e normal si decent sa se intample. Din pacate, stiu din experienta proprie cat de importanta este ingrijirea paliativa in cazul unei persoane care sufera de o boala incurabila. Felicitari, HOSPICE, pentru tot ce ce faceti si la multi ani!", transmite Carmen Bruma.

"Am considerat mereu oamenii care fac bine in jurul lor ca fiind intelepti, maturi, pozitivi, culti. ...citeste mai departe despre "Contra cronometru pentru timpul lor! Aproape 600 de alergatori vor lua startul in Team HOSPICE la Maratonul Bucuresti" pe Ziare.com

#Team HOSPICE Maratonul Bucure ti, #Team HOSPICE Casa Sperantei , #Stiri Administratie