Credite ilegale de la BRD Un fost sef din banca, la DIICOT: Frica naste monstri

Joi, 09 Iulie 2015, ora 09:15
1436 citiri
Credite ilegale de la BRD Un fost sef din banca, la DIICOT: Frica naste monstri
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul vicepresedinte al BRD Sorin Popa s-a prezentat joi la sediul DIICOT, pentru a fi audiat de procurori in dosarul creditelor frauduloase luate de la banca.

La intrarea in sediul DIICOT, Sorin Popa a declarat ca nu este vinovat si ca "minciuna are picioare scurte, iar frica naste monstri".

In acest dosar, au fost puse sub acuzare mai multe persoane, printre care Remus Truica, fosta sotie a acestuia, Irina, fostul senator Sorin Rosca-Stanescu, omul de afaceri Adrian Sarbu, precum si fosti si actuali directori ai BRD, respectiv Lucian Cojocaru, Alexandru Claudiu Cercel Duca, Gabriela Stefanescu Gavrilescu, Dana Bajescu, Andrei Mihail Nanu, Elena Duhomnicu, Monica Ceausu, Alice Monac, Alexandru Lucian Anghelescu.

Conform DIICOT, la sfarsitul anului 2007, la nivelul conducerii executive a BRD a fost initiat si constituit un grup infractional organizat in scopul acordarii de credite, cu incalcarea normelor de creditare, atat cele interne, cat si cele emise de BNR, unor persoane ...citeste mai departe despre "Credite ilegale de la BRD Un fost sef din banca, la DIICOT: Frica naste monstri" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#credite ilegale BRD DIICOT, #Sorin Popa audiat DIICOT BRD , #Stiri Administratie