Cristian Adomnitei, trimis in judecata

Vineri, 03 Iulie 2015, ora 17:41
1069 citiri
Cristian Adomnitei, trimis in judecata
Foto: Facebook / Cristian Adomnitei

Cristian Adomnitei, presedintele suspendat al CJ Iasi, a fost trimis in judecata de procurorii DNA sub control judiciar, pentru savarsirea infractiunilor de favorizarea faptuitorului si fals intelectual.

Alaturi de el au mai fost trimisi in judecata Cristina Jinga, director in cadrul CJ Iasi, acuzata de abuz in serviciu, fals intelectual si instigare la fals intelectual, Carmen Irimescu, sef de serviciu in CJ Iasi, pentru abuz in serviciu, fals intelectual si complicitate la fals intelectual si Letitia Popa, administrator al SC Laser Co SRL, pentru infractiuni similare, se arata intr-un comunicat al DNA.

Conform rechizitoriului intocmit de procurori, in august 2013, la CJ Iasi a fost redactat caietul de sarcini in scopul achizitiei prin procedura "cerere de oferta" de servicii de tiparire materiale de promovare a judetului Iasi.

Contractul a fost adjudecat de SC Laser Co SRL, administrata de inculpata Popa Letitia Elena, si semnat la 27 septembrie 2013, durata maxima de ...citeste mai departe despre "Cristian Adomnitei, trimis in judecata" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Adomnitei trimis judecata, #Cristian Adomnitei DNA , #Stiri Administratie