Cristian Borcea, denuntator in dosarul lui Neculai Ontanu (Surse)

Joi, 24 Martie 2016, ora 11:31
1432 citiri

Omul de afaceri Cristian Borcea este denuntator in dosarul primarului Neculai Ontanu, acesta fiind cel care a intervenit la edil pentru ca un proprietar sa beneficieze de retrocedarea nelegala a unui teren, informeaza surse judiciare.

Potrivit procurorilor, "in perioada 2006 - 2007, Neculai Ontanu, primarul Sectorului 2, a acceptat promisiunea unor foloase materiale de la o persoana, beneficiar al unor drepturi litigioase (denuntator in cauza), pentru a facilita procedura de reconstituire a dreptului de proprietate asupra mai multor terenuri ce totalizau 83.500 mp, situate pe raza Sectorului 2, in conformitate cu prevederile Legii nr. 18/1991".

Primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu, a fost retinut de DNA

"Dupa emiterea titlului de proprietate, inculpatul Neculai Ontanu a primit o suprafata totala de teren de 1.500 mp, situata pe strada Barbu Vacarescu, care a fost transferata de catre denuntator, in mod gratuit, prin intermediul unor contracte de vanzare - cumparare fictive ...citeste mai departe despre "Cristian Borcea, denuntator in dosarul lui Neculai Ontanu (Surse)" pe Ziare.com

#Cristian Borcea denuntator Neculai Ontanu, #Neculai Ontanu retinut, #Neculai Ontanu mita , #Stiri Administratie