Cristian Popescu Piedone, retinut: Am incredere in justitie si atat

Vineri, 06 Noiembrie 2015, ora 23:39
826 citiri
Cristian Popescu Piedone, retinut: Am incredere in justitie si atat
Foto: Facebook/Cristian Popescu Piedone

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone a declarat, vineri noapte, la DNA, unde a fost retinut de procurori, ca are incredere doar in justitie.

"Am incredere in justitie si atat", a afirmat Piedone la iesire din sediul DNA.

Incendiu in Colectiv Cristian Popescu Piedone, retinut de DNA

El a fost scos de la DNA cu catuse la maini si dus in arestul Politiei Capitalei. Cristian Popescu-Piedone a stat cateva ore in sediul DNA, unde a fost adus cu mandat.

Fostul edil a fost retinut de procurori in dosarul in care se ancheteaza modalitatea de emitere a autorizatiei de functionare pentru clubul Colectiv. Este acuzat de abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, si fals intelectual.

Incendiu in Colectiv Cristian Popescu Piedone, urmarit penal

"In calitate de functionar public - primar al sectorului 4 Bucuresti, Cristian Popescu-Piedone si-a indeplinit in mod defectuos atributiile de serviciu, constand in ...citeste mai departe despre "Cristian Popescu Piedone, retinut: Am incredere in justitie si atat" pe Ziare.com

#Cristian Popescu Piedone retinut, #Cristian Popescu Piedone abuz serviciu, #Cristian Popescu Piedone Colectic , #Stiri Administratie