Cristian Rizea, scapat la mustata de colegi: Poate fi retinut, nu si arestat UPDATE

Miercuri, 09 Martie 2016, ora 14:52
959 citiri
Cristian Rizea, scapat la mustata de colegi: Poate fi retinut, nu si arestat UPDATE
Foto: Antena 3

Camera Deputatilor a votat miercuri in favoarea cererii DNA de incuviintare a retinerii parlamentarului PSD Cristian Rizea, acuzat de trafic de influenta si spalare de bani, insa nu a permis arestarea preventiva a acestuia.

Deputatii au incuviintat retinerea pentru 24 de ore a lui Rizea cu 144 de voturi pentru si 114 voturi impotriva. In total au votat 255 de parlamentari dintre cei prezenti in sala.

UPDATE 14:48 - Deputatii au votat si in cazul cererii de arestare, insa nu au incuviintat solicitarea DNA. 120 de parlamenatri au votat pentru incuviintarea arestarii lui Rizea, insa voturile nu au fost suficiente, fiind necesare inca doua.

Asta dupa ce social-democratul le-a cerut colegilor, inainte de vot, sa nu permita ridicarea imunitatii sale parlamentare.

Rizea s-a plans in plenul Camerei Deputatilor de modul in care au actionat procurorii in ancheta care il priveste, spunand inclusiv ca nu a fost lasat sa isi studieze dosarul. El a facut apel si la compasiunea colegilor ...citeste mai departe despre "Cristian Rizea, scapat la mustata de colegi: Poate fi retinut, nu si arestat UPDATE" pe Ziare.com

#Cristian Rizea retinere, #Cristian Rizea imunitate, #Cristian Rizea DNA , #Stiri Administratie