Criza imigrantilor: Noi date despre refugiatii morti in camionul abandonat

Joi, 27 August 2015, ora 21:32
723 citiri
Criza imigrantilor: Noi date despre refugiatii morti in camionul abandonat
Foto: Captura Youtube/CCTV News

Zecile de imigranti ale caror cadavre au fost gasite, joi, intr-un camion frigorific abandonat pe o autostrada din Austria, nu departe de granita cu Ungaria, ar fi fost deja morti in momentul in care vehiculul a intrat in tara, intre miercuri seara si joi dimineata, a anuntat politia locala.

In momentul in care o patrula de politie austriaca a gasit camionul frigorific, care s-a aflat miercuri la Budapesta si care avea logoul unei firme de carne de pasare, pe sub usa din spate se scurgeau fluide din cadavrele aflate in descompunere, potrivit Reuters. Potrivit unui purtator de cuvant al companiei slovace, camionul nu mai era in proprietatea acesteia, noteaza agentia slovaca TASR.

"Putem presupune ca decesele au avut loc cu o zi si jumatate sau doua zile in urma", a declarat, intr-o conferinta de presa, seful politiei din landul austriac Burgenland, Hans Peter Doskozil, care a adaugat ca "numeroase indicii" arata ca refugiatii erau deja morti cand camionul a trecut ...citeste mai departe despre "Criza imigrantilor: Noi date despre refugiatii morti in camionul abandonat" pe Ziare.com

#imigranti murit autobuz Austria, #morti autobuz Austria, #Austria imigranti morti camion , #Stiri Administratie