Criza imigrantilor: Oprea ordona exercitii militare la granita cu Serbia

Sambata, 19 Septembrie 2015, ora 16:42
1317 citiri
Criza imigrantilor: Oprea ordona exercitii militare la granita cu Serbia
Foto: Ministerul roman de Interne

Viceprim-ministrul pentru securitate nationala, ministru al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a ordonat desfasurarea exercitiu de testare a capacitatii operationale de raspuns al autoritatilor romane fata de situatia inregistrata in statele din vecinatatea Romaniei, din punct de vedere al dinamicii fluxurilor migratorii.

Exercitiul are loc in judetul Timis, informeaza un comunicat remis redactiei Ziare.com.

In aplicarea deciziilor luate de catre Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta condus de vicepremierul Gabriel Oprea, in ultimele saptamani, autoritatile romane au intensificat masurile de siguranta la frontiera Romaniei cu Serbia, prin dislocarea unor forte si mijloace logistice suplimentare din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, se mai arata in comunicat.

Exercitiul reprezinta o continuare a masurilor preventive si pro-active luate la nivelul institutiilor cu atributii din cadrul Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta.

Tulburari ...citeste mai departe despre "Criza imigrantilor: Oprea ordona exercitii militare la granita cu Serbia" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Oprea exercitii militare imigranti, #exercitii militare Romania granita Serbia , #Stiri Administratie