CSM acuza bancherii ca incalca independenta Justitiei. Ce spune Consiliul Patronatelor Bancare

Joi, 25 August 2016, ora 12:13
1058 citiri
CSM acuza bancherii ca incalca independenta Justitiei. Ce spune Consiliul Patronatelor Bancare
Foto: site CPBR

Plenul CSM a decis, miercuri, ca presedintele Consiliului Patronatelor Bancare din Romania, Steven van Groningen (Raiffeisen Bank), a afectat imaginea instantelor romanesti.

Acesta sustine insa ca nu a urmarit crearea unei presiuni asupra magistratilor.

"Adresa transmisa de CPBR catre CSM a fost una cu caracter strict institutional, ce nu a urmarit, in niciun fel, crearea de presiuni mediatice, publice sau de orice alta natura", se arata intr-un comunicat al CPBR, in care se mai precizeaza si ca "aparitia pe un site a adresei cu caracter institutional nu a fost determinata de catre CPBR", informeaza Agerpres.

"Dupa cum am mai explicat cu mai bine de o luna in urma, CPBR nu a urmarit prin scrisoarea transmisa catre CSM niciun fel de imixtiune in actul de justitie", subliniaza reprezentantii bancilor.

Acestia explica inca o data ca scrisoarea incriminata a fost trimisa cu intentia de a sublinia faptul ca exista solutii diametral opuse date de instante in cazuri identice, in ...citeste mai departe despre "CSM acuza bancherii ca incalca independenta Justitiei. Ce spune Consiliul Patronatelor Bancare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#CSM banci patroni clienti credite, #CSM banci afectat indepedenta justitiei , #Stiri Administratie