CSM s-a sesizat in cazul eliberarii lui Piedone: Inspectia Judiciara verifica decizia judecatorului

Joi, 12 Noiembrie 2015, ora 10:25
906 citiri
CSM s-a sesizat in cazul eliberarii lui Piedone: Inspectia Judiciara verifica decizia judecatorului
Foto: B1TV

Inspectia Judiciara a CSM s-a autosesizat si a decis sa verifice decizia data miercuri de Curtea de Apel Bucuresti prin care Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 4, a fost eliberat din arest preventiv in dosarul Colectiv si va fi cercetat in continuare in stare de libertate.

"Avand in vedere relatarile recente din mass media, Inspectia Judiciara s-a sesizat din oficiu, la data de 12 noiembrie 2015, cu privire la posibile abateri disciplinare in legatura cu modul in care Curtea de Apel Bucuresti a instrumentat si solutionat, in data de 11.11.2015, cauza avand ca obiect masuri preventive.

Lucrarea a fost inregistrata distinct la Directia de inspectie judiciara pentru judecatori si Directia de inspectie judiciara pentru procurori", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Conform sursei citate, autosesizarea Inspectiei Judiciare este "o etapa premergatoare cercetarii disciplinare", competenta Inspectiei Judiciare fiind "de a stabili daca exista indiciile ...citeste mai departe despre "CSM s-a sesizat in cazul eliberarii lui Piedone: Inspectia Judiciara verifica decizia judecatorului" pe Ziare.com

#Inspectia Judiciara verifica eliberare Piedone , #Stiri Administratie