Cu tiribomba nucleara de la Incirlik la Deveselu

Vineri, 19 August 2016, ora 07:07
1148 citiri
Cu tiribomba nucleara de la Incirlik la Deveselu

O informatie a bulversat spatiul public. Armele nucleare de la baza NATO din Incirlik, Turcia, ar putea fi aduse (ori au fost aduse deja) in Romania la Deveselu.

Aceasta stire e publicata pe site-ul EurActiv.com, fiind cel mai important articol al zilei pe platforma respectiva. Citita cu atentie, aceasta poveste care incearca sa prezinte punctele de vedere ale partilor implicate porneste de la o premisa falsa: oficial nu s-a discutat despre asa ceva.

Exista o mare ingrijorare legata de criza din Turcia. Nu se stie prea bine in acest moment daca presedintele Recep Erdogan este un aliat al NATO sau un inamic. Probabil nici el nu stie prea bine. Dar tocmai aceasta nebuloasa din politica interna turceasca face ca ingrijorarile sa creasca atat in SUA, cat si in Europa.

Dar povestea cu mutarea unui arsenal nuclear dintr-o tara in alta ca mobila dintr-un apartament e o mare prostie. In opinia mea, acest articol nu reprezinta decat ori o testare a opiniei publice din Romania ori o ...citeste mai departe despre "Cu tiribomba nucleara de la Incirlik la Deveselu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#arme nucleare Romania, #SUA arme nucleare Turcia , #Stiri Administratie