Cum a reactionat Sova dupa ce senatorii l-au lasat fara imunitate - Imagini cu senatorul in lacrimi

Joi, 03 Decembrie 2015, ora 12:47
1270 citiri
Cum a reactionat Sova dupa ce senatorii l-au lasat fara imunitate - Imagini cu senatorul in lacrimi
Foto: Captura B1 TV

Senatorul PSD Dan Sova a plecat plangand din Senat, joi, dupa ce colegii sai au decis sa-l lase fara imunitate parlamentara.

Senatorii au dat unda verde ca Dan Sova sa fie retinut de catre procurorii DNA, chiar arestat preventiv, daca o instanta va aproba acest lucru.

Sova poate fi retinut si arestat

Dupa aflarea rezultatelor, Sova a plecat plangand din Senat. Jurnalistii l-au urmarit pe holurile Parlamentului, incercand sa obtina cateva declaratii, insa senatorul, vizibil afectat, nu a vrut sa stea de vorba cu ei. La un moment dat s-a putut observa cum isi sterge lacrimile cu mana.

Foto: Captura B1 TV

In timp ce astepta liftul, reporterii i-au pus numeroase intrebari lui Dan Sova, insa acesta a spus ca nu are nimic de declarat in afara de afirmatiile facute de la tribuna Senatului.

Foto: Captura B1 TV

Pentru incuviintarea cererii DNA de retinere si arestare a lui Sova au votat 95 de senatori, in timp ce 30 au votat impotriva, iar doi s-au abtinut. Dupa cum era ...citeste mai departe despre "Cum a reactionat Sova dupa ce senatorii l-au lasat fara imunitate - Imagini cu senatorul in lacrimi" pe Ziare.com

#Sova lacrimi Senat, #Sova plange, #Sova plangand Senat , #Stiri Administratie