Cum a scapat Ghita? Misterele disparitiei si cine e de vina

Joi, 22 Decembrie 2016, ora 12:07
2462 citiri

Disparitia lui Sebastian Ghita in chiar prima zi in care a ramas fara imunitate ar putea deveni un nou caz Hayssam, dar cu responsabilitati mult mai greu de stabilit dupa ce, prin decizia CCR, SRI a pierdut dreptul de a asigura supravegherea tehnica in dosarele penale.

Sebastian Ghita, anchetat de DNA in patru dosare penale, se afla sub control judiciar dupa ce Camera Deputatilor respinsese cererea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii acestuia.

Controlul judiciar presupunea obligatia lui Ghita de a se prezenta periodic la politie. O prima ciudatenie este ca obligatia avea termene foarte largi, saptamanale, nu la interval de cateva zile ca in cazul altor suspecti.

Faptul ca Sebastian Ghita urma sa ramana de marti fara imunitate parlamentara, deci ar fi putut fi oricand retinut de procurorii DNA, nu era un secret pentru nimeni. De aceea, din informatiile care exista pana acum, Sebastian Ghita fusese pus sub filaj. Aceasta operatiune, pana la inceputul anului de ...citeste mai departe despre "Cum a scapat Ghita? Misterele disparitiei si cine e de vina" pe Ziare.com

#Sebastian Ghita disparut , #Stiri Administratie