Cum ar arata Romania dupa un cutremur de peste 7 grade? Mii de morti si raniti doar in Bucuresti

Marti, 01 Noiembrie 2016, ora 23:11
826 citiri
Cum ar arata Romania dupa un cutremur de peste 7 grade? Mii de morti si raniti doar in Bucuresti
Foto: ISU

Daca Romania ar fi lovita de un cutremur de peste 7 grade, bilantul ar fi devastator. Doar in Bucuresti la 12 ore de la catastrofa, bilantul ar numara peste 1.500 de morti si mii de raniti.

Acestea sunt rezultatele unei simulari de interventie in caz de seism desfasurata la nivelul Ministerului de Interne.

Cifrele din comunicatul remis de MAI Ziare.com sunt ingrijoratoare. In Bucuresti ar fi 3.910 raniti, 1.500 de morti si 2.600 de sinistrati. Si acesta ar fi doar un bilant la 12 ore de la tragedie, nu cel final, dupa cum subliniaza comunicatul.

Tot in Capitala, s-ar inregistra avarii la 147 imobile, un spital, 4 scoli, precum si la reteaua de transport gaz metan intre uzina "Republica" si zona rezidentiala.

Conform simularii, zonele cele mai afectate ar fi Centrul Istoric, cartierele Pantelimon, Baneasa si Pajura, precum si in zona Calea Mosilor si George Cosbuc.

Au fost identificate si locurile din Capitala unde cei afectati de seism ar putea fi cazati temporar. ...citeste mai departe despre "Cum ar arata Romania dupa un cutremur de peste 7 grade? Mii de morti si raniti doar in Bucuresti" pe Ziare.com

#simulare cutremur Bucuresti Iasi, #exercitiu cutremur pagube morti, #Romania cutremur 7 grade, #seism 7 grade Romania morti , #Stiri Administratie