Cum ar fi fost fraudata Posta Romana de un secretar de stat - surse

Marti, 26 Mai 2015, ora 22:53
1121 citiri
Cum ar fi fost fraudata Posta Romana de un secretar de stat - surse

Fostul secretar de stat Constantin Ficioru si ceilalti doi functionari ai Postei Romane implicati in dosarul prejudicierii Postei Romane s-au folosit de autoritatea functiei pentru a frauda institutia, iar in cazul in care erau prinsi ar fi dat vina pe subalterni nevinovati, potrivit unor surse judiciare.

Procurorii au identificat mecanismul prin care fostul secretar de stat, ajutat de Mioara Pribescu, fost director al Directiei economice al Postei Romane, si Olimpiu Constantin, fost director Logistica in cadrul Postei Romane, ar fi fraudat compania cu peste 1,1 milioane de lei.

Astfel, "societatea Terradox Solutions Bucuresti preia electronic, proceseaza si tipareste corespondenta comerciala a mai multor operatori economici, pentru care Terradox Solutions a prestat servicii de procesare a corespondentei in baza unor comenzi si a unui contract de confidentialitate", conform surselor judiciare citate de Mediafax.

"Terradox Solutions Bucuresti s-a ocupat si de distribuirea ...citeste mai departe despre "Cum ar fi fost fraudata Posta Romana de un secretar de stat - surse" pe Ziare.com

#fraudare Posta Romana, #secretar stat DNA Posta Romana , #Stiri Administratie