Cum arata primele autobuze cumparate de Firea, care au ajuns la STB (Galerie foto)

Miercuri, 31 Octombrie 2018, ora 16:14
1063 citiri
Cum arata primele autobuze cumparate de Firea, care au ajuns la STB (Galerie foto)
Foto: Primaria Capitalei

Primaria Capitalei a anuntat, miercuri, ca a primit primele 20 de autobuze, dintre cele 400 recent achizitionate prin contractul cu asocierea OtokarOtomotiv ve Savunma Sanayi.

Acestea vor fi receptionate in perioada 31 octombrie - 2 noiembrie la autobaza Titan a STB, conform unui comunicat de presa remis Ziare.com.

"Ma bucur sa ii anunt pe bucuresteni ca primele autobuze noi, ultramoderne, au ajuns in Capitala. Sunt autobuze dotate cu aer conditionat, cu sistem de taxare inteligent, sunt accesibilizate pentru toate categoriile de pasageri si beneficiaza de supraveghere video atat in interior, cat si in exterior.

Tehnologia GPS instalata permite localizarea in trafic si furnizarea catre calatori a informatiilor legate de timpii de asteptare in statie si de parcurgere a traseului", a declarat Gabriela Firea.

Primaria anunta ca pana la sfarsitul anului vor fi livrate alte 80 de unitati, iar anul viitor restul de 300.

Valoarea tranzactiei este 100 milioane de euro plus TVA. Autobuzele sunt de trei tipuri in functie de traseele pe care vor circula: 320 de autobuze de 12 m, 50 autobuze de 10,7m si 30 de autobuze de 18m.

Foto: Primaria Capitalei

Citeste si Firea se plange ca autobuzele din Turcia i-au adus amenintari pe internetul "care nu e reglementat"

A.G. ...citeste mai departe despre "Cum arata primele autobuze cumparate de Firea, care au ajuns la STB (Galerie foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#autobuze noi Bucuresti Firea, #autobuze noi Bucuresti, #autobuze noi STB , #Stiri Administratie