Cum arata targurile de Craciun din tara (Foto&Video)

Luni, 24 Decembrie 2018, ora 08:15
1017 citiri
Cum arata targurile de Craciun din tara (Foto&Video)
Foto: Facebook/Bucharest Christmas Market

An de an, venirea Craciunului aduce pentru cei mai multi dintre noi un sentiment de bucurie, dar si de agitatie. Chiar daca magazinele incep sa fie neincapatoare, iar traficul ne face sa ne gandim serios la teleportare, sunt si cateva locuri in care pana si agitatia are farmecul ei: targurile de Craciun.

In Capitala, Targul de Craciun s-a deschis pe 30 noiembrie si pana pe 24 decembrie bucurestenii sunt asteptati cu mancaruri traditionale, dulciuri, cadouri si concerte in fiecare seara.

Mos Craciun si elfii sai ii asteapta pe cei mici aici pana pe 24 decembrie, la ora 13:00, pentru a le afla dorintele. Cei mici i le pot spune direct mosului sau pot lasa scrisorile pentru el in cutia postala din casuta sa din Piata Constitutiei.

Ca in fiecare an, Primaria Capitalei a instalat in Piata Constitutiei si un brad impunator.

Daca in Capitala Targul de Craciun va fi inchis pentru pregatirile de Revelion, cei din Sibiu se vor bucura de el pana pe 3 ianuarie. Pe langa produsele celor 100 de expozanti, sibienii au anul acesta si un patinoar cu gheata naturala si un nou tren turistic care pleaca din gara special amenajata in cadrul Targului de Craciun, pe traseul celei mai frumoase strazi din Sibiu, Strada Cetatii, urmata de pietonala Nicolae Balcescu si intoarcerea in Piata Mare.

Cei mici sunt asteptati la Atelierul lui Mos Craciun cu: Lumanarar de Craciun, Biscuiti de Craciun, Pictat turta dulce si Decoratiuni Pixel Art.

La Cluj Napoca, Targul de Craciun va fi deschis pana pe 30 decembrie. Pana atunci, clujenii se pot bucura de mancaruri alese, dulciuri cu gust de Craciun, dar si de un patinoar.

Targul de Craciun din Piata Sfatului din Brasov va fi deschis publicului pana pe 13 ianuarie, iar cei care vin aici se pot bucura de produse de artizanat, decoratiuni, produse handmade, dar se si pot rasfata cu bauturi calde, de la ceai, pana la vin fiert sau tuica fiarta.

Magic is here 🎄🌌😍 *********************************** 📷 Vasile Ungureanu *********************************** #brasov #brasov #brasovulfrumos #romanian #brasovcounty #autumntime #autumn #romania #nature #brasovcity #snow #brasovromania #picoftheday #brasovorasdepoveste #brasovulmagic #romaniamagica #romaniapitoreasca #iubescbrasovul #hailabrasov #brasovcity #visitbrasov #brasoview #romaniafrumoasa #promovezromania #discoverromania #beautifulromania #igromania #transilvania #transylvania A post shared by Brasovul Tau (@brasovul.tau) ...citeste mai departe despre "Cum arata targurile de Craciun din tara (Foto&Video)" pe Ziare.com

#targuri Craciun, #targ Craciun Bucuresti, #targ craciun cluj, #targ craciun sibiu, #targ Craciun Brasov , #Stiri Administratie