Cum au ajuns 70% din sumele decontate de Casa de Asigurari Mehedinti in buzunarele lui Duicu

Joi, 10 Aprilie 2014, ora 14:28
1871 citiri
Cum au ajuns 70% din sumele decontate de Casa de Asigurari Mehedinti in buzunarele lui Duicu
Foto: sursazilei.ro

Una din firmele controlate de familia lui Adrian Duicu (PSD), presedintele CJ Mehedinti aflat in arest preventiv, a primit 70% din totalul sumelor decontate de Casa de Asigurari de Sanatate pentru servicii paraclinice pentru tot judetul.

Informatia apare in propunerea procurorilor DNA prin care s-a obtinut arestarea preventiva a lui Duicu. Astfel, Societatea Romrad RMN SRL, controlata de Adrian Duicu, desi in acte, ca asociati, apar mama si sotia acestuia, a obtinut sume uriase de bani din bugetul CAS, in anii 2012-2013, anchetatorii avand date potrivit carora au fost inscrisi pacienti fictivi si au fost inregistrate in acte efectuarea de investigatii medicale care nu au fost realizate in realitate, scrie Evenimentul Zilei.

Procurorii spun ca, pentru ca societatea lui sa poata primi efectiv sumele a caror decontare a fost aprobata, una dintre functionarele de la CJAS Mehedinti, Grigorita Feraru, la solicitarea lui Duicu, a tergiversat sau respins cererile de decontare depuse de ...citeste mai departe despre "Cum au ajuns 70% din sumele decontate de Casa de Asigurari Mehedinti in buzunarele lui Duicu" pe Ziare.com

#Duicu decontari Casa Asigurari, #Duicu flagrant asistenta, #Duicu bilete false Cornu , #Stiri Administratie