Cum se conditiona si ajungea spaga la Ministerul Dezvoltarii in mandatul Elenei Udrea

Vineri, 09 Septembrie 2016, ora 17:30
2940 citiri
Cum se conditiona si ajungea spaga la Ministerul Dezvoltarii in mandatul Elenei Udrea
Foto: Facebook / Elena Udrea

Un martor in dosarul Gala Bute a explicat, vineri, in fata judecatorilor de la instanta suprema, cum se plateau comisioanele date drept mita la Ministerul Dezvoltarii condus la acea vreme de Elena Udrea.

Miron Gardean, actionar si administrator la Termogaz in 2010, a declarat ca fratele lui, Adrian Gardean, care se ocupa de relatia societatii cu Ministerul Dezvoltarii, avea si o organizare de santier la Cavnic pentru construirea unui domeniu schiabil.

"Fratele meu a fost la o intalnire cu Lungu Stefan, Nastasia Gheorghe si la care ar fi participat si Elena Udrea. Dupa discutii mi-a spus ca pentru deblocarea platilor trebuie sa platim un comision de 10 la suta din sumele incasate de la UAT (Unitatea Administrativ-Teritoriala - n.red.) Cavnic. Mi-a zis ca trebuie sa platim la minister", a declarat Miron Gardean.

El a mai precizat ca ulterior fratele sau i-a spus ca trebuie sa plateasca o factura catre societatea lui Stefan Lungu, pentru un post de transformare.

"L-am cumparat ...citeste mai departe despre "Cum se conditiona si ajungea spaga la Ministerul Dezvoltarii in mandatul Elenei Udrea" pe Ziare.com

#Martor gala Bute mita Udrea , #Stiri Administratie