Cum vor arata noile autobuze RATB: Monitoare LCD, aer conditionat si sisteme de numarare a pasagerilor

Vineri, 29 Iulie 2016, ora 20:38
826 citiri
Cum vor arata noile autobuze RATB: Monitoare LCD, aer conditionat si sisteme de numarare a pasagerilor
Foto: Arhiva/Ziare.com

RATB vrea sa achizitioneze 500 de autobuze, care sa fie dotate obligatoriu cu ecrane LCD pentru pasageri, camerele video si un sistem automat de numarare a calatorilor.

Regia pregateste organizarea unei licitatii internationale pentru achizitia a 500 de autobuze noi. Pana in prezent au fost stabilite principalele criterii de selectie si obligatiile pe care producatorii trebuie sa le indeplineasca pentru ca vehiculele acestora sa poata fi inscrise in licitatie.

Astfel, autobuzele trebuie sa fie dotate cu motoare diesel Euro 6, controlat electronic, avand inclus sistem de diagnoza, control si refacere a parametrilor. Capacitatea de transport trebuie sa fie de minimum 100 persoane, din care 24-32 pe scaune.

Lungimea vehiculului trebuie sa fie de cel mult 12 metri, inaltimea 3.5 metri maximum, iar latimea maxima de 2.55 metri. Podeaua va fi coborata pe toata suprafata disponibila pentru pasagerii in picioare, iar pentru persoanele cu dizabilitati trebuie sa fie asigurata o rampa ...citeste mai departe despre "Cum vor arata noile autobuze RATB: Monitoare LCD, aer conditionat si sisteme de numarare a pasagerilor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#RATB cumpara autobuze, #autobuze RATB sistem numarare calatori, #monitoare LCD autobuze RATb, #licitatie RATB autobuze criterii , #Stiri Administratie