Cum vor fi ridicate de acum inainte masinile parcate neregulamentar si ce zone vor fi in special vizate

Marti, 20 Decembrie 2016, ora 15:52
2637 citiri
Cum vor fi ridicate de acum inainte masinile parcate neregulamentar si ce zone vor fi in special vizate
Foto: Arhiva Ziare.com

Masinile parcate neregulamentar pe carosabil si pe trotuar vor putea fi ridicate numai de administratia publica locala sau de administratorul drumului public, dupa dispozitie scrisa a politistilor, a anuntat marti Florentin Bracea, seful Directiei Rutiere.

Acest lucru se va intampla dupa 30 de zile de la publicarea in Monitorul Oficial a hotararii de guvern care modifica si completeaza Regulamentul de aplicare a OUG 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice.

"Politistii locali si nationali dispun ridicarea masinilor prin dispozitie scrisa, urmand ca administratorul sa o puna in aplicare, in sensul ridicarii, transportului si depozitarii masinii", a afirmat Florentin Bracea.

Potrivit prevederilor noului Regulament, masinile pot fi ridicate non-stop si nu mai pot fi transportate la spatiul de depozitare decat pe platforma si nu tractate.

Bracea a mai spus ca sanctiunile care se aplica in cazul stationarii neregulamentare raman neschimbate, respectiv: 250 de lei plus ...citeste mai departe despre "Cum vor fi ridicate de acum inainte masinile parcate neregulamentar si ce zone vor fi in special vizate" pe Ziare.com

#masini ridicate, #ridicare masini parcate neregulamentar , #Stiri Administratie