Cum vrea Romania sa atraga turisti rusi pe litoralul nostru si in Delta Dunarii

Marti, 02 Februarie 2016, ora 23:08
1425 citiri
Cum vrea Romania sa atraga turisti rusi pe litoralul nostru si in Delta Dunarii
Foto: Arhiva Ziare.com

Asociatiile de turism din Romania vor sa atraga turisti rusi pe litoralul nostru si in Delta Dunarii, prin oferirea unui program cu tarife speciale.

Pentru a promova litoralul romanesc, o delegatie a Federatiei Asociatiilor de Promovare Turistica (FAPT) si Asociatiei Litoral-Delta Dunarii (ALDD) a mers zilele trecute intr-o vizita la Moscova, a informat, marti, presedintele celor doua organizatii, Corina Martin.

"O propunere prin care reusim, probabil, sa atragem pentru inceput cateva mii de turisti, in lunile mai si septembrie, pe o varianta adaptata pentru turistii rusi a programului 'Litoralul pentru toti', pe care ALDD il deruleaza deja de 9 ani.

Un program cu tarife foarte atractive, probabil in jur de 10 euro de persoana cazare pe noapte, pentru sejururi de o saptamana, asa cum ni s-a propus. Vorbim de 20 de euro pe o camera, judecand insa ca turistii rusi sunt foarte buni consumatori de servicii turistice optionale. Vorbim despre masa, shopping, tururi si excursii ...citeste mai departe despre "Cum vrea Romania sa atraga turisti rusi pe litoralul nostru si in Delta Dunarii" pe Ziare.com

#turisti rusi litoral, #turisti rusi Delta Dunarii , #Stiri Administratie