Cum vrea sa ajunga Donald Trump la Casa Alba: Ma plang si ma plang pana castig

Marti, 11 August 2015, ora 18:40
779 citiri
Cum vrea sa ajunga Donald Trump la Casa Alba: Ma plang si ma plang pana castig
Foto: Donaldjtrump.com

Planurile lui Donald Trump de a face America grozava din nou vor implica, dupa cum a marturisit chiar miliardarul care vrea sa ocupe fotoliul de la Casa Alba, foarte multa...smiorcaiala.

Trump s-a autocatalogat, intr-un interviu acordat marti CNN, drept "cel mai fabulos plangacios", dupa ce jurnalistul i-a prezentat opinia unui editorialist care l-a descris folosind acelasi termen.

"Ma plang pentru ca vreau sa ma plang si nu sunt prea fericit atunci cand nu pot sa ma plang. Sunt un carcotas si voi continua sa ma plang si sa ma plang pana cand voi castiga", a declarat omul de afaceri care candideaza la nominalizarea republicana pentru alegerile prezidentiale din SUA.

Donald Trump a venit cu lamuriri si despre o declaratie din timpul dezbaterii de saptamana trecuta cu care i-a infuriat pe ceilalti candidati republicani. Intrebati daca il vor sustine pe cel care va castiga competitia republicana si daca exclud o candidatura independenta in cazul in care nu sunt nominalizati de ...citeste mai departe despre "Cum vrea sa ajunga Donald Trump la Casa Alba: Ma plang si ma plang pana castig" pe Ziare.com

#Trump plangacios, #Trump plange, #Trump presedinte SUA , #Stiri Administratie