Cumpara Romania elicoptere de atac? Grindeanu se intalneste cu reprezentanti ai Ambasadei SUA si Bell Helicopter

Marti, 07 Februarie 2017, ora 10:17
4761 citiri
Cumpara Romania elicoptere de atac? Grindeanu se intalneste cu reprezentanti ai Ambasadei SUA si Bell Helicopter
Foto: Arhiva site/Gov.ro

Premierul Sorin Grindeanu are marti o intalnire cu reprezentanti ai Ambasadei SUA la Bucuresti si cu reprezentanti ai companiei Bell Helicopter.

La intalnirea care este programata pentru ora 10:30 va participa si ministrul economiei, Alexandru Petrescu. Discutiile vor avea loc la Guvern.

Anul trecut, la Black See Defence and Aerospace 2016, a fost prezent la Bucuresti si Robert Hastings, vicepresedinte executiv al Bell Helicopter.

El spunea atunci ca, in cazul in care compania americana se intelege cu autoritatile de la Bucuresti, ar putea fi vorba si despre o cooperare cu industria romaneasca de profil.

"Discutiile cu partea romana despre posibila achizitie a elecopterului (AH 1Z Viper, elicopter de atac, n.red.) vor continua in lunile urmatoare, anii urmatori poate. Daca ne intelegem vom discutia si desp0re o cooperare cu industria romaneasca de profil", declara in luna mai a anului trecut, pentru TVR, vicepresedintele Bell Helicopter.

In noiembrie 2016, Bell Helicopters si IAR Ghimbav au semnat chiar un memorandum ce vizeaza producerea sub licenta a elicopterului AH-1Z in Romania.

A.S. ...citeste mai departe despre "Cumpara Romania elicoptere de atac? Grindeanu se intalneste cu reprezentanti ai Ambasadei SUA si Bell Helicopter" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Grindeanu intalnire ambasada SUA, #Grindeanu intalnire Bell Hellicopters elicopetrere atac , #Stiri Administratie