Cursa Tarom, intarziata 4 ore pe Otopeni dupa ce un pasager a fost imbarcat din greseala - cum a fost posibil

Duminica, 17 Martie 2019, ora 21:32
961 citiri
Cursa Tarom, intarziata 4 ore pe Otopeni dupa ce un pasager a fost imbarcat din greseala - cum a fost posibil
Foto: Arhiva Ziare.com

Cursa Tarom ROT151 cu destinatia Tel Aviv a decolat duminica cu intarziere de pe Aeroportul Otopeni din cauza unei erori de imbarcare, urmata de debarcarea pasagerilor si verificari suplimentare de securitate. Aeronava a decolat catre destinatie la ora 20:19, desi zborul era programat la ora 16:25.

"Intarzierea a fost cauzata de un control suplimentar de securitate la bordul aeronavei. In urma finalizarii verificarilor la aeronava nu s-a constatat niciun risc la

adresa sigurantei zborului, sau a securitatii pasagerilor", precizeaza reprezentantii companiei.

"Din cauza unei erori din sistemul de check-in, un pasager al altei companii aeriene s-a imbarcat la bordul cursei ROT151. Eroarea a fost depistata inaintea de inceperea zborului, pasagerul in cauza fiind debarcat.

Cu respectarea normelor si procedurilor in vigoare, comandantul aeronavei a dispus un control de securitate ca urmare a erorii sesizate. Verificarile presupun inclusiv debarcarea tuturor pasagerilor", au mai transmis reprezentantii Tarom.

Potrivit sursei citate, nu exista niciun indicator care sa releve factori de risc in acest moment, iar verificarile sunt regulamentare si reglementate. ...citeste mai departe despre "Cursa Tarom, intarziata 4 ore pe Otopeni dupa ce un pasager a fost imbarcat din greseala - cum a fost posibil" pe Ziare.com

#avion intarziat Otopeni pasager, #avion Tarom Tel Aviv intarziat, #eroare checkin avion Tarom , #Stiri Administratie