Cutremur devastator in Italia: Bilantul creste la 247 de morti, dupa o noapte plina de drama si emotie (Foto&video)

Joi, 25 August 2016, ora 08:53
829 citiri

Bilantul tragic al cutremurului din Italia a ajuns la 247 de morti si peste 360 de raniti, dupa cum a anuntat Departamentul de Protectie Civila al tarii, in timp ce salvatorii si-au petrecut noaptea de miercuri spre joi cautand supravietuitori sub cladirile prabusite.

Echipajele au gasit multe cadavre sub daramaturi, dar si oameni care erau inca in viata, iar noaptea nu a fost lipsita de emotie. In orasul Amatrice, cel mai afectat de seismul cu magnitudinea de 6,2 grade, camere de filmat au surprins imagini care-ti dau fiori.

Preot roman: Orasul Amatrice este o ruina. O romanca e cautata sub daramaturi

In clipul difuzat de postul Sky TG 24 se poate vedea cum un pompier rascoleste disperat molozul, incercand sa ajunga la o fetita. Da la o parte caramizi, iar, la un moment dat, se vede un picior. Apoi celalalt picior. Operatiunea este urmarita de pe margine, cu sufletul la gura, de alti salvatori si supravietuitori ai cutremurului, relateaza CNN.

Aparent, un barbat vorbeste ...citeste mai departe despre "Cutremur devastator in Italia: Bilantul creste la 247 de morti, dupa o noapte plina de drama si emotie (Foto&video)" pe Ziare.com

#bilant morti Italia, #247 morti cutremur Italia, #cautari cutremur Italia , #Stiri Administratie