Dacian Ciolos, subiectul unei expozitii de fotografie. Fostul premier: Mai lipseste doar statuia (Foto)

Duminica, 27 August 2017, ora 15:36
818 citiri
Dacian Ciolos, subiectul unei expozitii de fotografie. Fostul premier: Mai lipseste doar statuia (Foto)
Foto: VSLO

Dacian Ciolos a fost subiectul principal al unei expozitii de fotografie, ocazie cu care fostul premier a spus ca a vrut sa vada reactiile oamenilor la aceste poze.

Imaginile au fost prezentate duminica, in ultima zi a Festivalului International de Arte Vizuale "Vama Sub Lumini de Oscar".

Potrivit unui comunicat de presa remis Ziare.com, expozitia in care Dacian Ciolos a fost subiectul principal s-a numit "Un an. Un om. O provocare", fiind realizata de Steluta Popescu, fosta fotografa a guvernului tehnocrat, care a sustinut si un seminar cu tema "Fotografia oficiala", in care a prezentat mai multe imagini realizate in perioada in care a ocupat aceasta functie.

In timpul vernisajului care a avut loc in curtea restaurantului Frontiera, printre numerosii participanti si-a facut aparitia, discret, fostul prim ministru Dacian Ciolos, alaturi de sotia sa, Valerie.

"Am stat mult pe ganduri daca sa vin in seara asta sau nu, pentru ca trebuie sa recunoasteti, este destul de delicat sa te vezi in poze, sa fii personaj de fotografii, de expozitie. Mai lipseste doar statuia si cineva s-o lustruiasca. Dar am zis ca asta e, asta este un personaj, e un rol pe care l-am jucat cat am stiut eu mai bine, anul trecut, care a ramas acolo cu bunele si cu relele pe care le-a inregistrat.

Am zis ca daca sunt capabil de detasarea asta, ar fi interesant sa vad reactia celorlalti la aceste fotografii. In seara asta, insa, personajul important nu este cel din fotografii, ci cel din spatele fotografiilor", a declarat Dacian Ciolos cu acest prilej.

Discursul fostului premier a fost primit cu aplauze, iar la final el s-a fotografiat minute in sir cu cei prezenti, declarandu-se incantat de fotografiile realizate de Steluta Popescu.

C.P. ...citeste mai departe despre "Dacian Ciolos, subiectul unei expozitii de fotografie. Fostul premier: Mai lipseste doar statuia (Foto)" pe Ziare.com

#expozitie foto Dacian Ciolos, #expozitie Dacian Ciolos , #Stiri Administratie