Dan Barna (USR): Iohannis ramane sa lupte impotriva PSD

Sambata, 23 Iunie 2018, ora 13:03
1206 citiri
Dan Barna (USR): Iohannis ramane sa lupte impotriva PSD
Foto: Facebook/Dan Barna

Anuntul de candidatura facut de Klaus Iohannis este un semnal ca presedintele ramane sa lupte impotriva a ceea ce fac PSD si Liviu Dragnea, spune presedintele Uniunii Salvati Romania (USR), Dan Barna.

Intrebat de catre jurnalisti, in cadrul unei conferinte de presa organizata la sediul USR Timis, ce parere are despre faptul ca presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca este hotarat sa candideze pentru inca un mandat, Dan Barna a raspuns ca este o decizie pe care o "anticipam cu totii".

"Este o decizie pe care o anticipam cu totii. Presedintele a decis sa o comunice tocmai in aceasta perioada de conflict pentru a transmite fara indoiala un mesaj ca ramane alaturi. Exista acea idee ca va pleca la Bruxelles sau ca s-ar retrage si, in aceasta perioada cand este nevoie de o solidaritate si de o rezistenta a societatii decente si normale, mesajul presedintelui vine sa intareasca acest mesaj, ca va ramane si el sa lupte alaturi de Romania normala impotriva a ceea ce face astazi PSD-ul si Liviu Dragnea", a afirmat Dan Barna.

Klaus Iohannis a anuntat la Sibiu ca este hotarat sa candideze pentru inca un mandat de presedinte al Romaniei.

"Vreau sa va comunic acum, aici in aceasta dimineata frumoasa: sunt ferm hotarat sa candidez pentru inca un mandat de presedinte al Romaniei", a spus sambata la Sibiu Klaus Iohannis.

O veste primita nu tocmai bine de lideri ai PSD: suspendarea ramane una dintre strategii, iar noua candidatura e o nenorocire pentru Romania, spun acestia.

Si europarlamentarul Cristian Preda a reactionat prompt la anuntul lui Klaus Iohannis de a candida pentru un nou mandat, despre care spune ca inseamna ca presedintele isi asuma lupta cu PSD.

"Klaus Iohannis a anuntat ca va candida pentru un nou mandat de presedinte.

A se citi: voi purta razboiul cu PSD.

Il sustin", a scris europarlamentarul Cristian Preda, pe contul de Facebook. ...citeste mai departe despre "Dan Barna (USR): Iohannis ramane sa lupte impotriva PSD" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#USR candidatura Iohannis PSD , #Stiri Administratie