Dan Costescu si-a facut bilantul la Ministerul Transporturilor si raspunde la nemultumirile lui Ciolos

Joi, 07 Iulie 2016, ora 16:00
799 citiri

Dan Costescu si-a facut bilantul la conducerea Ministerului Transporturilor, intr-un comunicat transmis joi presei.

Fostul ministru raspunde si principalei nemultumiri exprimate de premierul Dacian Ciolos in legatura cu mandatul sau, aceea privind lentoarea restructurarii CNADNR.

Astfel, Costescu sustine ca proiectul de Ordonanta de Urgenta pentru separarea companiei este gata si poate intra spre aprobare in guvern in luna august.

"Textul OG de separare a CNADNR in doua companii separate de Investitii si de Mentenanta este deja elaborat, fiind programat pentru prezentarea in vederea aprobarii in Guvern in august ac. In baza acestei Ordonante, Romania poate operationaliza in acest an Compania de Investitii Rutiere!" a afirmat Costescu, in comunicatul in care si-a prezentat bilantul.

Miercuri seara, premierul Dacian Ciolos a mentionat ca situatia de la CNADNR este principala cauza a schimbarii ministrului Transporturilor.

"La Transporturi am decis acest lucru pentru ca ...citeste mai departe despre "Dan Costescu si-a facut bilantul la Ministerul Transporturilor si raspunde la nemultumirile lui Ciolos" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ministrul Transporturilor demisie, #Dan Costescu demisie , #Stiri Administratie