Dan Mihai Toader, fostul sef al Postei Romane, condamnat definitiv la opt ani si jumatate de inchisoare

Joi, 15 Octombrie 2015, ora 20:29
849 citiri
Dan Mihai Toader, fostul sef al Postei Romane, condamnat definitiv la opt ani si jumatate de inchisoare
Foto: Facebook/Posta Romana

Fostul presedinte al Consiliului de Administratie si director general al Companiei Nationale Posta Romana SA (CNPR) Dan Mihai Toader a fost condamnat definitiv la opt ani si sase luni de inchisoare, in urma unei decizii luate, joi, de Curtea de Apel Bucuresti (CAB).

Magistratii au redus pedeapsa lui Mihai Toader, Emanoil Lepadatu, Andrei Marinescu si Vasile Barbulet, condamnati de Tribunal la 10 ani si 6 luni, la cate 8 ani si 6 luni fiecare.

"Admite apelurile declarate de inculpatii Mihai Toader, Emanoil Lepadatu, Andrei Marinescu si Vasile Barbulet impotriva sentintei penale nr.204/9.02.2015 a Tribunalului Bucuresti - Sectia I Penala pe care o desfiinteaza in parte si rejudecand: Reduce pedepsele aplicate inculpatilor de la 10 ani si 6 luni inchisoare la cate opt ani si sase luni inchisoare pentru fiecare. Mentine celelalte dispozitii ale sentintei penale apelate. (...) Definitiva", se arata in minuta deciziei CAB.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus ...citeste mai departe despre "Dan Mihai Toader, fostul sef al Postei Romane, condamnat definitiv la opt ani si jumatate de inchisoare" pe Ziare.com

#Dan Mihai Toader inchisoare, #Dan Mihai Toader condamnat, #Dan Mihai Toader Posta Romana , #Stiri Administratie